(058) 299 06 63 info@notarisvolders.nl

Notariaat Volders

.

.

Wie doet Wat bij notariskantoor Volders

mr. A.B. Volders

notaris

a.volders@notarisvolders.nl

Albert Volders is al weer geruime tijd notaris. Begonnen in Stadskanaal als Nederlands recht jurist en daarna als kandidaat-notaris, vervolgens in Pekela als kandidaat-notaris, is hij in 1999 vertrokken naar Grootegast in het mooie Westerkwartier. Daar is hij 19 jaar notaris geweest met een algemene praktijk. Sinds 1 juli 2018 is hij -als opvolger van Marieke van Lieshout- notaris in de prachtige stad Leeuwarden en leidt hij aldaar eveneens –en nog steeds met enthousiasme- een algemene praktijk.
Zijn motto na al die jaren is nog steeds: toegankelijkheid, klantvriendelijkheid, tijd voor de mens, service en maatwerk. De mens staat centraal, niet enkel het uurtarief. Let wel: Goede raad is duur, maar er niet naar luisteren nog duurder.

mr. H.J. de Jonge

kandidaat-notaris

r.dejonge@notarisvolders.nl

Rik de Jonge is sinds 2014 werkzaam in het notariaat en destijds begonnen als kandidaat-notaris. Hij is vaste waarnemer van Albert Volders.
Rik is hoofdzakelijk werkzaam op het gebied van het personen- en familierecht. Naast zijn werk in het notariaat, is hij buitenpromovendus bij de Rijksuniversiteit Groningen, waar hij een proefschrift schrijft over een erfrechtelijk onderwerp.
Ook is Rik vaste auteur van enkele vaktijdschriften en extern adviseur van een erfrechtadvieskantoor.
Rik verricht (op zzp-basis) één dag in de week werkzaamheden bij het kantoor van Albert Volders. De overige werkdagen is hij toegevoegd notaris op een kantoor elders.

mr. C. van der Meer

kandidaat-notaris

c.vandermeer@notarisvolders.nl

Coen van der Meer is sinds 2018 verbonden aan Notariaat Volders en vanaf het najaar van 2021 als kandidaat-notaris werkzaam op ons kantoor. Hij houdt zich bezig met verschillende zaken op alle rechtsgebieden, maar voornamelijk met ondernemingsrecht en registergoederenrecht.
Naast zijn werkzaamheden op kantoor start Coen in 2022 met de beroepsopleiding notariaat voor kandidaat-notarissen.

M. Kooistra

notarieel medewerker

m.kooistra@notarisvolders.nl

Marita Kooistra is al geruime tijd werkzaam in het notariaat en
sinds 1 oktober 2020 bij notaris Volders.
Zij doet allerlei ondersteunende werkzaamheden op alle rechtsgebieden.

J. Post

notarisklerk

j.post@notarisvolders.nl

Johannes Post is gediplomeerd notarisklerk en ook al weer een aantal jaren als zodanig werkzaam in het notariaat. De laatste jaren was hij met name het gezicht en geluid van het Notariskantoor Van Lieshout. Hij houdt zich voornamelijk bezig met onroerend goed (levering en hypotheek) en behandelt zelfstandig zijn zaken op dit terrein. Daarnaast is hij nog steeds voor velen een belangrijk primair aanspreekpunt.

Woningoverdracht en hypotheek?
Binnen 1 minuut een offerte!

Contact & Informatie

Adres

Willemskade 12
8911 BB Leeuwarden

Telefoon

(058) 299 06 63

Email

info@notarisvolders.nl