(058) 299 06 63 info@notarisvolders.nl

Notariaat Volders

.

.

Wie doet Wat bij notariskantoor Volders

mr. A.B. Volders

notaris

a.volders@notarisvolders.nl

Albert Volders is al weer geruime tijd notaris. Begonnen in Stadskanaal als Nederlands recht jurist en daarna als kandidaat-notaris, vervolgens in Pekela als kandidaat-notaris, is hij in 1999 vertrokken naar Grootegast in het mooie Westerkwartier. Daar is hij 19 jaar notaris geweest met een algemene praktijk. Sinds 1 juli 2018 is hij -als opvolger van Marieke van Lieshout- notaris in de prachtige stad Leeuwarden en leidt hij aldaar eveneens –en nog steeds met enthousiasme- een algemene praktijk.
Zijn motto na al die jaren is nog steeds: toegankelijkheid, klantvriendelijkheid, tijd voor de mens, service en maatwerk. De mens staat centraal, niet enkel het uurtarief. Let wel: Goede raad is duur, maar er niet naar luisteren nog duurder.

mr. M.C.J. van Lieshout

notarieel jurist

m.vanlieshout@notarisvolders.nl

Marieke van Lieshout is ooit in de makelaardij begonnen en daarna kandidaat-notaris geworden. Vanaf 2008 was zij zelfstandig notaris in Leeuwarden en heeft zij als leidinggevende de richting van het huidige kantoor bepaald. Sinds 1 juli 2018 is zij als notaris gedefungeerd. Ze werkt nu met veel plezier en inzet als notarieel jurist op haar voormalig kantoor en houdt zich voornamelijk bezig met de familiepraktijk.
Bovendien is zij gecertificeerd executeur voor het deskundig afwikkelen van nalatenschappen.

M. van IJs

algemeen ondersteuner notariaat

m.vanijs@notarisvolders.nl

Machteld van IJs is al een aantal jaren werkzaam in het notariaat en sinds 1 mei 2019 werkzaam bij notaris Volders.

Ze ondersteunt de notaris en de notarieel jurist op alle rechtsgebieden. Machteld houdt van structuur in haar werk en het contact met de cliënten.

J. Post

notarisklerk

j.post@notarisvolders.nl

Johannes Post is gediplomeerd notarisklerk en ook al weer een aantal jaren als zodanig werkzaam in het notariaat. De laatste jaren was hij met name het gezicht en geluid van het Notariskantoor Van Lieshout. Hij houdt zich voornamelijk bezig met onroerend goed (levering en hypotheek) en behandelt zelfstandig zijn zaken op dit terrein. Daarnaast is hij nog steeds voor velen een belangrijk primair aanspreekpunt.

C. van der Meer

aspirant notarieel jurist

c.vandermeer@notarisvolders.nl

Coen van der Meer is in de afrondende fase van zijn studie Notarieel recht aan de Rijksuniversiteit Groningen en daarnaast anderhalve dag per week werkzaam op ons kantoor. Hij houdt zich bezig met veel verschillende zaken op de diverse rechtsgebieden.

Woningoverdracht en hypotheek?
Binnen 1 minuut een offerte!

Contact & Informatie

Adres

Achter de Hoven 75
8933 AH Leeuwarden

Telefoon

(058) 299 06 63

Email

info@notarisvolders.nl